duminică, 6 martie 2011

Sistemul piramidal- o frauda permisa

Cine nu a auzit de Amway, Herbalife, Aloe Vera, Nu Skin, etc?? Da, da, stiu...cei care sunt in sistemul acesta piramidal veti spune..dar produsele sunt wow!!!! Merita sa dai 150 de lei pe o pasta de dinti, care iti face dintii nu stiu cum si te tine 6 luni!!! C' mon people!!! E doar o pasta de dinti, care nu-ti face dintii mai drepti sau iti repara cariile. Sau cine nu a auzit de magicul Herbalife care transforma lumea. Am fost si eu candva mica si fraiera si am fost prinsa o luna in "secta Herbalife". Sa vedeti: eu mereu m-am luptat cu kilogramele in plus si eram anul 3 in facultate, mergeam pe strada si am primit un fluturas cu propria ta afacere. Mi-a placut tipa care a vorbit cu mine, s-a recomandat Dr. X si mi-a zis ca ma asteapta la biroul ei. M-am gandit "Ia sa vad despre ce e vorba", dar nici gand ca  tipa avea sa ma sune la cateva ore dupa ce ne-am vazut pe strada sa ma intrebe daca ne vedem sigur in data fixata. Mi-a bagat o vrajeala "Stii eu am agenda plina, am un program extrem de incarcat si nu pot modifica data intalnirii!". Mi s-a parut importanta. In ziua intalnirii, iar ma suna: Sa incerc sa nu intarzii pentru ca dupa mine mai are o alta persoana cu care trebuie sa se vada si care doreste sa inceapa colaborarea cu ea. Mi s-a parut ca sunt presata cu usa si am zis ca naiba pierd singura mea sansa de a lucra. Eu nu aveam idee ca este vorba despre Herbalife.
Am ajuns la asa zisul birou, unde mi-au fost prezentate o gramada de asa zisi "sponsorii mei". Ma gandeam "Wow, ce de ajutoare!". M-a dus intr-o camera din apartamentul numit birou si acolo tipa a inceput sa ma vrajeasca cu Indicele de Greutate, ca uite tu ai putea sa te schimbi, sa arati altfel, mi-a aratat "afacerea ei", ca pleca o data pe vara cu cei din echipa intr-o tara straina. Mi-a aratat poze din Barcelona si imi explica ca banii i-a facut din afacerea aceasta si ca ea a slabit 10 kilograme si acum mananca ce-si doreste, in ce proportie isi doreste si nu se mai ingrasa. Si ma gandeam la toate dulciurile pe care le face mama, la toate "STOPPPP FOOD" care mi-au chinuit zilele...si am zis "in sfarsit exista un leac". M-am dus acasa, super incantata ca voi face multi multi bani si ca voi slabi o gramada, le-am cerut alor mei bani pentru Formula "Magica" si am pornit la drum cu Herbalife. Dupa ce am platit aceasta formula, la vreo 3 zile tipa imi pune in poala un program de detoxifiere, fara sa ma intrebe daca am bani sau mai stiu eu ce, pur si simplu mi l-a bagat pe gat. M-am gandit initial ca e un cadou, ca asa mi l-a prezentat, dar de fapt ea imi zicea ca el costa nu stiu cat si ea imi dadea un super discount. Mama, ce de favoruri imi facea!!! Eram uimita cat de minunat este si nu-mi dadeam seama cat de prostita eram.
In fine! Usor, usor am inceput sa ma dumiresc cum sta treaba, si cand vedeam ca pierd timpul cu explicatii, bani pe flyere si pe telefon (ma certam mereu cu mama) si toti strambau din nas si ziceau "Bai, trezeste-te la realitate" am zis ca e timpul sa ma descotoresc de ei. Imi sunam prietenii si nu-i mai intrebam ce fac, cum o duc, ci le spuneam direct "poezia" scrisa de catre "sponsorii mei", care erau nimic altceva decat capusele deasupra mea care castigau daca eu aduceam alti fraieri/e in sistem.
Ehe, dragii mei feriti-va cat puteti de aceste "secte" care pe langa faptul ca vand orice cacat-pasta de dinti, oale, detergenti, creme va baga si in ceva ilegal.
Sistemele piramidale sunt interzise in urmatoarele tari: Albania, Danemarca, Australia, Brazilia, Bulgaria, Canada, China, Columbia, Republica Dominicana, Estonia, Franta, Germania, Ungaria, Iran, Italia, Islanda, Japonia, Malaezia, Mexic, Nepal, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Africa de Sud, Spania, Elvetia, Tailanda, Turcia, UK, USA.
Acest tip de afacere a pornit din America si dupa nenumarate esecuri ale oamenilor care erau disperati sa intre in sistem si sa ramana si-au ruinat viata, bagandu-se datori la banci, a fost considerata o frauda si astfel a devenit o afacere ilegala.
Si apoi cei care au cel mai mult de castigat sunt cei care sunt in varful piramidei, cei care au venit cu ideea. Cel care este in coada este cel care plateste cel mai mult ca sa ramana in sistem. Ca sa intri este foarte usor, te conving sa participi la fel de conferinte, unde la prima sunteti un invitat de onoare, eventual ajungeti pe scena sa vi se aplaude succesul fie si ca ati vandut doar o crema in 6 luni, dar este un succes.
Si apoi sa nu-i credeti ca voi sunteti speciali pentru ca ei vin sa va prezinte minunatele produse pe care le folosesc toate vedetele si ca va dau discounturi semnificante, sau ca isi fura o jumatate din ora sa se vada cu voi.
Va spun eu cum stau lucrurile: cel din varful piramidei se plictiseste stand acasa, sau la un pseudobirou si banii vin ca se gasesc fraieri, iar cel din coada care se da foarte ocupat are un program de genul: se duce la un job unde nu primeste mai mult de salariul minim pe economie, apoi se da rotond ca are sedinte si o gramada de programari, dar de fapt are programare cu gura de metrou unde imparte flyere, cu telefonul pe care il incinge incercand sa-si convinga prietenii sa intre in afacere si cu facturile pe care nu are cu ce sa le plateasca.
Ce castigati intrand intr-o astfel de afacere: o experienta neplacuta, niste produse pe care le vei consuma tot tu, timp pierdut si un pic din creier, o gramada de lingai in jurul tau cu creiere spalate care numai despre asta vorbesc.
Ce pierdeti: o gramada de bani cu care ati fi putut sa va duceti intr-o excursie, poate un job, poate o iubita sau un iubit si cel mai important toti prietenii.
Cine dracu' crezi ca va dori sa te auda la telefon in loc de "Buna ce faci? nu am mai vorbit de 10 ani" cu "Buna, uite mi s-a intamplat ceva extraordinar, am descoperit cea mai tare afacere!". Fii serios/serioasa, inainte sa ma suni si sa-mi zici cacaturile astea mai bine te-ai duce la oglinda ti-ai da doua palme, poate revii dracu' la realitate. Deci sariti-ma cand va bagati in d'astea. Ori ma sunati sa ne vedem la un suc ori nu ma sunati ca sa-mi spuneti ce intamplare minunata ati patit-afacerea pulii, care nu face altceva decat sa te transforme intr-un monstru .

56 de comentarii:

  1. :)) foarte tare, buna si eu am fost implicata in herbalife, de fapt cred ca inca sunt ca nush exact cand expira licenta aia, si cam ai dreptate in mare parte, am investit o groaza de bani si abia am reusit sa recuperez o parte din ei , partea buna e ca eu macar am slabit cat aveam nevoie si acum ma mentin, dar si pe mine ma irita faptul ca trebuie sa iti faci singur fluturasi samd, desi mai nou li s-a interzis sa mai dea fluturasi cat despre telefoane, e alegerea ta daca le spui de afacere sau nu, eu am chemat doar cativa prieteni mai apropiati la petrecerea aia de inceput, si cam atat in rest am mers la traininguri pana m-am plictisit si le vorbesc doar celor pe care ii intereseaza, nuu-mi plictisesc prietenii cu frectii deastea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cei de aici aveti pana in 25 de ani si nu ati avut niciodata o firma, angajati, impozite de platit, nu stiti ce e ala impozit la stat si vreti salariu...sunteti departe de adevar. Afacerile MLM sunt testate de 50 de ani, au fost procese , dar s-a dovedit ca sunt legale. Un Logan e 7000 de euro, un Mercedes e 40000 de euro, dar este un pret corect pt amandoua. Pt cine nu intelege ce e aia o afacere, mai bine fugiti dimineata la 7 la serviciu pe 700 lei pe luna. Deci...cine gandeste...are, cine nu ...are serviciu.
      Bafta

      Ștergere
  2. Aceste "joburi" chiar sunt ilegale. Pai de ce? Primesti produsele insa nu ti se taie chitanta. Ce fac cei din sistem cu banii? Ii impart intre ei insa nu platesc taxe la stat, TVA. Nici macar nu sunt inregistrati la Administratie, Registru. Apoi cei care sunt in sistem sunt doar lucratori la negru pentru ca nu se incheie nici un contract de colaborare. Ce fac ei cu banii? Intra toti in buzunarul lor. Ce faci tu daca vrei sa-i reclami? Protectia consumatorului nu se poate duce pe capul lor ca nu figureaza in nici un act si automat nu pot verifica ceva ce nu exista. Frauda, inselaciune si niste scoli de facut escroci sunt aceste afaceri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare pentru cei care sunt sau au lucrat ca distribuitori in Herbalife... Strict financiar.. Cati bani primeati pe LUNA , cum ii primeati si era o plata fixa sau variabila in functie de produsele vandute, iar daca era variabila, CUM se calcula??? Se fac sau nu se fac bani din acest ' part time job ' ???
    Multumesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, se fac bani. ai doua posibilitati de a castiga. una e sa fii consumator cu discount, (e la 25 pana la 50%), a doua sa fii activ ca si afacere. banii vin ca si la afacerele clasice, cumperi cu unpret, vinzi pordusele cu alt pret. daca vrei mai multi bani, iti construiesti echipa proprie, si primesti bonusuri daca echipa ta e activa. vreau sa accentuez ca nu se primesc bani pt a aduce pe cienva in sistem, ci numai prin diferenta de pret dintre tine si clienti, si din echipa activa. iar cei care maninca ...cu arome...ar trebui sa se maiinformeze, daca se dau asa inteligenti. exista mii de surse de informare.

      Ștergere
  4. Nu exista un salariu fix. Venitul este de 2 feluri - direct si indirect.Venitul direct este din vanzarea produselor (intre 25% - 50% in functie de punctele acumulate). Venitul indirect incepe sa vina cand tu esti la 42% si este intre 25% - 8% din ceea ce vinde reteaua ta. (diferenta dintre tine si ceilalti - ex tu esti la 50 % si ai un nou venit care are reducere 25% = castigul tau este de 25% din ceea ce vinde el). Cu cat te implici mai mult, vei avea si castiguri mai mari. Daca nu te implici, nu castigi. Majoritatea incep part time, sa vada daca castiga ceva. Daca li se potriveste si le place, banii vin si dupa ceva timp (in functie de fiecare : 1 luna - ani de zile) devin full time. Cei care nu se vad facand asa ceva pe termen lung, abandoneaza. Toti sunt liberi sa aleaga - nimeni nu te obliga. Tu decizi ce este mai bine pentru tine!
    Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai un stil de a povesti ce m-a amuzat si mi-a facut dimineata frumoasa . Multumesc ! Cautam cu totul altceva iar google m-a adus pe pagina ta .
    Nu fac parte din aceasta "secta" dar sigur poti vinde orice fantezie cu rahat atata timp cat stii cum sa vinzi . Firma pe aceste persoane se bazeaza si creste continuu in timp ce "victimele" vin, cumpara, pleaca, etc . In orice afacere nu conteaza ce vinzi, doar vinzi, iar herbalife e doar o unealta pentru nevoia de consum a victimelor !

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut astazi plimbandu-ma cu sotia si copilu prin afi palace cotroceni am fost abordati de un tip de la herblife care fratilor am fost impresionat de cate promisiuni de mi sa incuiat capul ...imi spunea ca foarte repede o sa castig sume incredibile ....dar ca trebuie sa dau 250 ron sa ma inscriu sa iau licenta cu nevasta si vom deveni bogati rapid ....ca el, va avea grija de noi ...si sa ne faca mari ....o LIGUSEALA IESITA DIN COMUN si cum spun vad si alti in comentariile de mai sus O ADEVARATA SECTA ....bine spus...incearca sa te ademeneasca rau de tot cu tot felul ...si bineinteles ca iam spus ca va sunam noi ca trebuia sa plec ...dar el incredibil de disperat sa nu ma pirda inceraca sa ma tot bata la cap ...ca niste HIENE incerca sa ma tine cat mai mult pe loc....fratilor stati departe de hotiile astea piramidale + promisiunile de oameni bogati in cateva luni ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Baieti si fete, cred ca puteti avea puterea sa discerneti si voi singuri lucrurile nu sa va lasati"fraieriti" de unii sau de altii. De ce am pus intre ghilimele? Pentru ca indiferent din ce unghi privesti lucrurile puteti fi fraieriti! DACA sistemele acestea de lucru sunt avantajoase si voi plecati urechea la "binefacatori" ........... nu pierdeti? ( apropo de fraiereala...) Iar pe partea cealalta DACA cineva insista prea mult cu ceva voi nu puteti avea puterea sa spuneti: mai lasa-ma mai nene........ ca nu am nevoie de nimic.... etc ? Sa fim seriosi..... Nu as vrea sa mai spun alte lucruri asa ca fiti destepti si GANDITI voi nu va lasati "informati" ca o turma de oi :D. Ganditi fratilor si daca-mi permiteti o recomandare: NU PRIMITI SFATURI DE LA ANONIMI SI NICI DE LA PERSOANE CARE AU DATORII MAI MARI CA VOI :) O zi buna si mult succes in tot ce faceti! Cu respect, Geo

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut.sa-mi incep si eu prea minunata experienta cu "extraordinarul" herbalife.la fel ca si tine,ma lupt cu cateva kg in plus si cum hoinaream intr-o seara pe fb,am observat ca un bun prieten de al meu din copilarie lucreaza la ei.Ce-am zis eu,wow,hai sa ii dau un msj sa il intreb care cum e treaba ca na,suntem prieteni din trecut si va deborda din punct de vedere al sinceritatii.Zis si facut!l-am sunat,ca vai,ce bine ca m-am gandit la herbalife,ca o sa imi schimb viata,ca vai,ce frumoasa voi deveni de acum inainte etc.M-a invitat la el in birou.Am zis wow,are si birou propriu?e ceva serios.m-am dus,m-a servit cu nu stiu ce ceai,vai ce entuziasmat era ca nu ne mai vazusem de un an.ok.am cumparat un program,de care m-am tinut cu strictete.nu m-am abatut si normal,am slabit in prima luna vreo 4 kg din cele 6 de care voiam sa scap.mi se parea totul ft dragut si asa cum trebuie sa fie,am zis ca functioneaza.i-am zis ca vreau o relatie bazata pe sinceritate,am refuzat orice invitatie la evenimente (i-am zis ca nu imi place genul asta de activitati-S-A SUPARAT VIZIBIL)si i-am zis din start ca nu vreau sa ma implic in AFACERE.La fel,a inceput sa imi jigneasca jobul actual,ca nu stiu ce pierd si lalala.Bun.Apoi a venit cireasa de pe tort.In urma cu 2 saptamani.am avut niste dureri groaznice de spate.Dupa ce am fost la doctor am aflat de fapt ca sunt rinichii.M-a intrebat doctorul,printre altele,daca am luat ceva suplimente alimentare.la care eu,da un program herbalife (aveam o luna si jumatate de cand il luam),la care a facut o fata de genul la mine :| si mi-a zis,nu mai lua prostiile astea.nu sunt ok.le-a numit OTRAVURI.M-a convins,am zis ca vba aia,e un doctor,are o facultate si ani de experienta iar la urma urmei "bunul"meu prieten din copilarie,care se numeste expert in nutritie,nu are nici un curs specializat si nici o diploma care sa ii ateste aceasta "meserie".intre timp,acesta ("herbalife-itorul")imi dadea mesaje numai pe la 12-1 noaptea,ore la care bineinteles dormeam,ca vai ce am patit de nu il mai sun,ca am patit ceva.Eram SCARBITA!Ieri primesc un mesaj acuzator din partea lui gen,citez:"te-am crezut prietena iar tu esti lipsita de educatie,nu imi raspunzi la telefon.mie imi pasa de tine si de sanatatea ta.imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu tine ca o sa vezi tu ce pierzi daca nu asculti niste EXPERTI IN NUTRITIE!Paste fericit!".L-am sunat a2a zi,a raspuns ft senin,i-am zis ca nu vreau sa ne lungim la telefon si ca sunt ft suparata ca un doctor mi-a zis ca mi-am stricat starea de sanatate din cauza "otravurilor" si ca imi asum responsabilitatea pt banii pierduti,ca vba aceea,daca nu voiam nu le cumparam,mai ales ca eu i-am cerut informatii.I-am mai zis de asemenea ca nu ma asteptam sa lase totusi o prietenie la o parte pt a-si vedea interesul intr-un asa mare fel,dar pt ca il inteleg,ca na,e primul lui job si ca e injectat cu ideea asta.Aceste propozitii ale mele l-au metammorfozat.A inceput sa tipe la telefon,sa ma ameninte ca "va avea el grija sa fiu trasa la raspundere pentru ceea ce am spus" si multe alte lucruri de genul.
    Asa ca va zic si eu sa va ganditi de 2 ori inainte sa intrati in randul acestor sectanti,sa va ganditi de 1000 de ori inainte de a incepe vreun program de la ei si sa va ganditi de un milion de ori ca exista alte posibilitati de a slabi frumos fara "OTRAVURI"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. culturistii iau suplimente . deci--iau otravuri? de unde stii tu ca alea sunt bune? numai pt ca exista in magazine si ca amicul tau cu care mergi la sala le ia si el? de ce il crezi pe el si nu crezi un numar mare de medici, din intreaga lume, ca herbalife e bun?

      Ștergere
  9. si eu am auzit de herbalife intrati pe site-ul www.GreutateaTa.ro sa vedeti despre ce vorbesc

    RăspundețiȘtergere
  10. trebuie sa stii de la cine sa iei sfaturi.
    un doctor neinformat te poate duce in eroare! sunt foarte multe companii de suplimente, ele nu sunt otravuri, au salvat viata multor persoane!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma regasesc total in ceea ce scrie mai sus... intre timp am realizam ce greseam!

    Voi relata pe scurt..
    Acum 2 ani sufeream de obezitate morbida, peste 30 de kg in plus. Am tinut un program Herbalife si m-am tinut cu strictete de el...cand eram deprimat si gata sa renunt, consultanta mea imi ridica moralul si ma incuraja!
    Dupa 6 luni, cand incepusem sa arat 'a om', mi s-a propus sa incep colaborarea. Am pornit cu un entuziasm mare, dar pentru ca tineam un program de peste jumatate de an ...aveam impresia ca stiu totul despre Herbalife si produse, am ales sa nu vin la traininguri, asa cum mi se recomandase, sa nu fac petrecere de lansare a afacerii, asa cum mi se recomandase.... ba chiar ma gandeam ca o sa castig bani daca nu vin la birou si prefer sa ma informez de pe net, sa o iau pe "scurtatura", sa nu imi chem toti prietenii etc. Totul dupa capul meu.
    PROBLEMA: nu am castigat nici un leut...ba chiar eram foarte nervos pe companie si pe sistem, mi se parea ca sunt niste sectanti si nu le intelegeam sistemul.

    Cand am terminat programul, sora mea vazand rezultatul meu (si aici recunosc...slabirea m-a facut alt om!)...a zis ca ea crede ca eu sunt de vina si ca puteam sa ajut multe persoane sa fie mai sanatoase..

    S-a dus la birou, mi-a cautat consultantul...si fara sa stiu a semnat licenta.
    Ulterior am aflat aceste lucruri... Din spusele ei din prima zi nu a iesit din recomandarile consultantului (participat la toate cursurile, citit multe carti de dezvoltare personala, multe carti care sa te faca sa intelegi sistemul si cum sa faci bani prin asta).

    De exemplu: de la ea am aflat apoi de ce la traininguri sunt aplauze?? Pentru ca energia sa se pastreze ridicata,sa poti fi atent la informatie...nu sa adormi acolo. Asta e motivul... NU PENTRU CA AR FI O SECTA!

    Sau... De ce sunt adusi oamenii pe scena si pusi sa spuna rezultatul? Pentru ca oamenii se simt bine cand le sunt recunoscute abilitatile, lucru pe care nu il gasim la un job clasic (unde sefu mereu e nemultumit)

    Inca invat multe de la ea... Mi-a expirat licenta, sincer sa fiu ma tenteaza grav sa reintru...pentru ca ea in prezent nu scade sub 30 mil lunar... Insa.. pentru ca imi e ruda sunt orgolios si nu vreau sa ii arat ca a avut dreptate si ca de fapt eu am gresit fara sa cunosc cu adevarat Herbalife...

    Cei de mai sus...informati-va bine inainte sa acuzati ca poate patiti ca mine....

    RăspundețiȘtergere
  12. Nutritie24.ro, produse Herbalife pentru o alimentare sanatoasa, produse pentru slabit, suplimente alimentare, produse pentru imunitate, gustari sanatoase, detoxifierea organismului, shake-uri energizante.Pentru comenzi si pentru mai multe detalii folositi http://www.nutritie24.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  14. Bună tuturor, spun acest lucru pentru că nu mai pot să-l păstrez la sine, acum că sunt mai bun și mai puternic, am făcut o operație în India acum două luni după ce un prieten de-al meu ma direcționat la spitalul specializat PYRAMID că cumpără rinichi uman nu l-am crezut până nu i-am contactat pentru a-mi confirma sinele, nici măcar n-am crezut la început, pentru că mi sa spus să mă înregistrez la NKF cu o sumă pe care nici măcar nu am avut-o în acel moment. informații în care să știe cât de gravă sunt. Îmi dau o asigurare că mi-ar plăti 500.000 de dolari, cărora mi-a fost plătită jumătate din bani înainte de a pleca în India pentru operațiunea care este
    suma totală de $ 500,000.00 dolari după ce am plătit comisionul de înregistrare la NKF. Spun asta pentru că vreau toți cei care le doresc cu adevărat să fie donatori de rinichi pentru a le contacta pe e-mail de mai jos. Contactați-le și veți vedea un rezultat bun din ceea ce doriți să știu despre ce vorbesc.

    pyramidmedicalcenter@gmail.com
    WhatsApp + 2349054872932
    CENTRUL MEDICAL PYRAMID

    RăspundețiȘtergere
  15. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
    așteptăm răspunsul dvs. urgent
    Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
    așteptăm răspunsul dvs. urgent
    Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.































    Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
    așteptăm răspunsul dvs. urgent
    Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
    căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
    defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
    astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
    Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
    clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
    și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
    Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
    care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
    contactați-ne prin e-mail.

    Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
    Whatsapp: +2349028230916

    Toate cele bune.
    Dr. Daniel.

    RăspundețiȘtergere
  18. NOTIFICARE 2019 !!!

    Delight Medical Hospital (DMH)

    Ești într-o mizerie financiară?

    Aveți nevoie de bani urgent pentru a plăti datorii mari?

    Te întrebi cum să ridici bani urgeni pentru nevoi urgente?

    Așteptați, de ce să nu luați în considerare vânzarea unui rinichi pentru o sumă foarte bună (550.000 dolari), o plată în jumătate va fi efectuată mai întâi înainte de intervenția chirurgicală pentru a beneficia de îndoială unui donator real.

    Sunt doctor Larry Patryk, reprezentant al Spitalului Medical Delight (DMH). Ramurile noastre sunt situate în: -

    S.U.A., INDIA, MALAYSIA, NIGERIA, AUSTRALIA, KUWAIT, SENEGAL.

    NOTĂ:-

    * Donatorul trebuie să fie clinic sănătos.

    * Donatorul trebuie să dețină oricare dintre tipurile de sânge A +, B + sau O + pentru a-și putea dona organul.

    * Donatorul trebuie să aibă o masă corporală de cel puțin 35 de ani.

    * Donatorul nu trebuie să fie un fumător sau un dependent de alcool.


    Dacă sunteți interesat, contactați-ne
    E-mail; Larrypatryk@gmail.com
      WhatsApp; +16318005167

    RăspundețiȘtergere
  19. alimohammed5932@gmail.comVrei să-și vândă organul dumneavoastră pentru 500.000,00 euro rugam sa ne contactati la Columbia Asia spital E-mail: alimohammed5932@gmail.com
    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    Privire Dr. Mohammed

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună ziua, suntem în căutarea pentru donatori de rinichi suntem situate în indian, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud, Iordania etc foarte urgent. B ve, o ve și A ve cu un pașaport/carte de alegători sau Pan-Card și vârsta ar trebui să fie mai mult de 19 ani. Persoana interesată ar trebui să ne contacteze prin E-mail: alimohammed5932@gmail.com
    cu stimă
    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună ziua, suntem în căutarea pentru donatori de rinichi suntem situate în indian, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud, Iordania etc foarte urgent. B ve, o ve și A ve cu un pașaport/carte de alegători sau Pan-Card și vârsta ar trebui să fie mai mult de 19 ani. Persoana interesată ar trebui să ne contacteze prin E-mail: alimohammed5932@gmail.com
    cu stimă
    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună ziua, suntem în căutarea pentru donatori de rinichi suntem situate în indian, Canada, Marea Britanie, Turcia, SUA, Malaezia, Africa de Sud, Iordania etc foarte urgent. B ve, o ve și A ve cu un pașaport/carte de alegători sau Pan-Card și vârsta ar trebui să fie mai mult de 19 ani. Persoana interesată ar trebui să ne contacteze prin E-mail: alimohammed5932@gmail.com
    cu stimă
    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    WhatsApp: + 905338534346

    RăspundețiȘtergere
  23. Avez-vous besoin d'une aide finacia si oui, contactez-nous pour plus d'informations .markmorris153 @ gmai.com wattsapnum +2348136157965 Merci

    RăspundețiȘtergere
  24. Avez-vous besoin d'une aide finacia si oui, contactez-nous pour plus d'informations .markmorris153 @ gmai.com wattsapnum +2348136157965 Merci

    RăspundețiȘtergere
  25. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichii pentru bani
    din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
    faceți, apoi contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichiul tău. Numele meu este DOCTOR MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în Chirurgie a rinichilor și ne ocupăm și noi
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață vie
    donator corespunzător.
    Ne aflăm în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu vă rog
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com

    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  26. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichii pentru bani
    din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți
    faceți, apoi contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichiul tău. Numele meu este DOCTOR MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în Chirurgie a rinichilor și ne ocupăm și noi
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață vie
    donator corespunzător.
    Ne aflăm în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu vă rog
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com

    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  27. BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
    Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
    Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, am fost cândva sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
    Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
    Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
    Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM.

    RăspundețiȘtergere
  28. BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
    Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
    Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, am fost cândva sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
    Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
    Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
    Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM.

    RăspundețiȘtergere
  29. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichii pentru bani
    din cauza defalcării financiare și nu știi ce să faci
    faceți, apoi contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichiul tău. Numele meu este DOCTOR MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în Chirurgie a rinichilor și ne ocupăm și noi
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață vie
    donator corespunzător.
    Ne aflăm în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu vă rog
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com

    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  30. BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
    Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
    Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, am fost cândva sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
    Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
    Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
    Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  31. BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
    Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
    Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, am fost cândva sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
    Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
    Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
    Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM

    RăspundețiȘtergere
  32. Doriți să cumpărați un rinichi, organe ale corpului sau doriți să vă vindeți rinichiul sau organele corpului? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 500.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este doctorul MAXWELL, sunt neurolog la BILL ROTH SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm, de asemenea, de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau
    Organe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin și prin e-mail.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Numărul aplicației Whats: +33751490980

    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR MAXWELL

    RăspundețiȘtergere
  33. o vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani
    din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci
    faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTORUL MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    donator corespunzător.
    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu faceți acest lucru
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com

    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  34. o vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani
    din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci
    faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTORUL MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    donator corespunzător.
    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu faceți acest lucru
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com

    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  35. Doriți să cumpărați un rinichi, organe ale corpului sau doriți să vă vindeți rinichiul sau organele corpului? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 500.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este doctorul MAXWELL, sunt neurolog la BILL ROTH SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm, de asemenea, de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau
    Organe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin și prin e-mail.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Numărul aplicației Whats: +33751490980

    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR MAXWELL

    RăspundețiȘtergere
  36. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTOR GEORGE și sunt nefrolog în CITY SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu și corespunzător.

    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail și Whatsapp.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com
    Număr WhatsApp: +16236665343

    TOATE CELE BUNE
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR GEORGE

    RăspundețiȘtergere
  37. Doriți să cumpărați un rinichi sau doriți să-l vindeți rinichi? Tu esti căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTORUL GEORGE sunt nefrolog în SPITALUL CITY. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an donator corespunzător. Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail. E-mail: cityhospital7557@gmail.com
    Whatsapp: +16236665343
    Toate cele bun
    DR GEORGE

    RăspundețiȘtergere
  38. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTOR MOHAMMED, sunt Nefrolog la SPITALUL FRANCISCO. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm, de asemenea, de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu.

    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu
    ezitați să ne contactați prin E-MAIL, WHATSAPP, TELEGRAM ȘI VIBER.

    E-MAIL: franciscohospital1988@gmail.com
    NUMĂRUL WHATSAPP: +447871134747
    NUMĂR TELEGRAM: +447871134747
    NUMĂR VIBER: +447871134747

    TOATE CELE BUNE
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR MOHAMMED

    RăspundețiȘtergere
  39. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani
    din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci
    faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTOR BENJAMIN
    sunt nefrolog în SPITALUL FORTIS. Spitalul nostru este
    specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    donator corespunzător.
    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu
    ezitați să ne contactați prin E-MAIL ȘI WHATSAPP.
    E-mail: fortishospital4040@gmail.com
    WhatsApp: +447928954118

    Toate cele bune

    DR BENJAMIN

    RăspundețiȘtergere
  40. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani
    din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci
    faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTOR BENJAMIN
    sunt nefrolog în SPITALUL FORTIS. Spitalul nostru este
    specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    donator corespunzător.
    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu
    ezitați să ne contactați prin E-MAIL ȘI WHATSAPP.
    E-mail: fortishospital4040@gmail.com
    WhatsApp: +447928954118

    Toate cele bune

    DR BENJAMIN.

    RăspundețiȘtergere
  41. Atenție vă rog,

    Aceasta este pentru a informa publicul larg Bărbat sau Femeie care sunt sănătoși și care sunt 100% serioși în vânzarea rinichilor lor, ar trebui să contacteze urgent Miot Center. Deoarece avem mulți pacienți care sunt aici pentru transplant de rinichi, sunteți în căutarea unei oportunități de a vinde rinichiul dvs. pentru bani din cauza defalcării financiare și vă vom oferi 550.000 USD pentru rinichi. Numele meu este doctorul Brad Hilaman, sunt prezentator la Dosher Memorial Hospital. Spitalul nostru este specializat în chirurgia / transplantul de rinichi și alte tratamente de organe, ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu și sănătos. Dacă sunteți interesat să vă vindeți rinichii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail: doshermemorialhospital1@gmail.com

    Vă rugăm să rețineți: pe Internet există o mulțime de oameni cu motive diferite, așa că vă rugăm să fiți sinceri și sinceri, nu suntem copii, este vorba despre salvarea vieților altora. Nu este acceptat fraudulos, vă rog.

    E-mail: doshermemorialhospital1@gmail.com
    Dr. Brad Hilaman.

    RăspundețiȘtergere
  42. Vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichii pentru bani Din cauza crizei dvs. financiare și a defecțiunii și nu știți ce să faceți? Apoi contactați-ne astăzi MACPHERSON CLINIC pe e-mail-ul nostru doctormacphersonclinic@gmail.com și vom oferi o sumă bună de 500.000 USD pentru un rinichi, spitalul nostru are nevoie urgent de rinichi, vă rugăm să ne contactați

    WhatsApp +33751283487
    E-mail: doctormacphersonclinic@gmail.com

    Mulțumiri

    RăspundețiȘtergere
  43. Doriți să cumpărați un rinichi, organe ale corpului sau doriți să vă vindeți rinichiul sau organele corpului? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 500.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este doctorul MAXWELL, sunt neurolog la BILL ROTH SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm, de asemenea, de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau
    Organ, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe și prin e-mail.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Ce este numărul aplicației: +33751490980

    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR MAXWELL

    RăspundețiȘtergere
  44. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi
    rinichi? Tu esti
    căutând o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pentru bani
    din cauza unei defecțiuni financiare și nu știi ce să faci
    faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    suma de bani 400.000 de dolari pentru rinichi. Numele meu este DOCTOR MARTEN
    sunt nefrolog în SPITALUL MARTEN. Spitalul nostru este
    specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de
    cumpărarea și transplantul de rinichi cu o viață an
    donator corespunzător.
    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu
    ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: martenhospital@gmail.com


    Toate cele bune

    DR MARTEN

    RăspundețiȘtergere
  45. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
    Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza defalcării financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 de dolari pentru rinichi.
    Numele meu este DOCTOR GEORGE și sunt nefrolog în CITY SPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgia rinichilor și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu și corespunzător.

    Suntem localizați în India, Turcia, SUA, Malaezia, Dubai
    Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail și Whatsapp.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com

    TOATE CELE BUNE
    DIRECTOR MEDICAL ȘEF
    DR GEORGE

    RăspundețiȘtergere
  46. Vrei să cumperi un rinichi sau să-l vinzi pe al tău

    rinichi? Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a vă vinde rinichiul pe bani din cauza crizei financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de 1.000.000,00 USD pentru rinichiul dumneavoastră. Numele meu este doctorul David

    Sunt nefrolog la Clinica Mayo. Clinica noastră este

    Specializata in Chirurgie Renala si ne ocupam si noi

    Cumpărați și transplantați rinichi vii.

    donator corespondent. Suntem localizați în India, Turcia, America, Malaezia, India. Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail.

    E-mail: mayoclinic55@gmail.com

    Ce aplicații +2348107219280


    atent

    DR DAVID

    RăspundețiȘtergere
  47. Doriți să cumpărați un rinichi, organe corporale sau doriți să vă vindeți rinichiul sau organele corpului? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de 500.000 USD pentru rinichiul dvs. Numele meu este doctorul MAXWELL, sunt neurolog la SPITALUL BILL ROTH. Spitalul nostru este specializat în Chirurgie renală și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator în viață. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne spuneți dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau
    Organ's, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe și prin e-mail.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Ce este numărul aplicației: +33751490980

    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL SEF
    DR MAXWELL

    RăspundețiȘtergere
  48. Vrei să cumperi un rinichi, organe ale corpului sau vrei să-ți vinzi rinichiul sau organele corpului? Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a vă vinde rinichiul pe bani din cauza instabilității financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 USD pentru rinichiul dumneavoastră. Numele meu este Dr. GEORGE, sunt neurolog la CITY HOSPITAL. Spitalul nostru este specializat în chirurgie renală și, de asemenea, achiziționăm și transplantăm rinichi de la un donator viu. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau organe, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

    E-mail: cityhospital7557@gmail.com
    Număr Whatsapp: +14358507085


    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL SEF
    DR GEORGE

    RăspundețiȘtergere
  49. Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu faceți acest lucru
    Nu ezitați să ne contactați prin e-mail.
    E-mail: doctorumarclinic@gmail.com
    WhatsApp:+1 (978) 707-9830
    Telegramă:+1 (978) 707-9830
    Viber:+14695056731

    Vrei să-ți vinzi rinichiul cu 400.000 USD? Esti tu
    Cauți o oportunitate de a-ți vinde rinichiul pe bani
    Din cauza defalcării financiare și nu știi ce să faci
    Faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi bine
    Suma de bani pentru rinichiul tău. Numele meu este doctorul UMAR
    Sunt Nefrolog la Clinica UMAR. Clinica noastră este
    Specializata in Chirurgie Renala si tratam si noi
    Cumpărarea și transplantul de rinichi cu
    Donator corespondent
    Suntem localizați în India, Turcia, Franța, Nigeria, Statele Unite ale Americii, Malaezia, Dubai, Kuweit


    atent
    DR UMAR.

    RăspundețiȘtergere
  50. Doriți să cumpărați un rinichi, organe corporale sau doriți să vă vindeți rinichiul sau organele corpului? Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza unei defecțiuni financiare și nu știți ce să faceți, atunci contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de 500.000 USD pentru rinichiul dumneavoastră. Numele meu este Doctor MAXWELL și sunt neurolog în SPITALUL BILLROTH. Spitalul nostru este specializat în chirurgie renală și ne ocupăm, de asemenea, de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator viu și corespunzător. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

    Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau
    Organ's, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe și prin e-mail.

    E-mail: birothhospital@gmail.com
    Ce este numărul aplicației: +33751490980

    Toate cele bune
    DIRECTOR MEDICAL SEF
    DR MAXWELL

    RăspundețiȘtergere
  51. ATENȚIE 2022!!!
    Servicii spitalicești de transplant de rinichi (MHS)
    doctormcmahonhospitalservices@gmail.com
    WhatsApp +4368860326436.
    Viber +4368860326436.
    Telegramă +4368860326436

    Dacă aveți probleme și aveți nevoie de bani imediat pentru a plăti mari datorii? Cum plănuiți să strângeți bani imediat pentru nevoi urgente? Stai, de ce nu te gândești să vinzi un rinichi pentru o sumă foarte bună (400.000 USD), primul este plătit înainte de operație pentru a pune la îndoială donatorul real, eu sunt doctorul Gary Helton la mcmahon hospital services India poți și contactați-ne în toată lumea, cum ar fi
    . SUA, , Malaezia, Japonia, China, Grace, Turcia, Nigeria, Australia, Kuweit, Brazilia, Regatul Unit, Ghana ETC.

    NOTĂ: -
    * Donatorul trebuie să fie sănătos din punct de vedere clinic.
    * Un donator trebuie să aibă o grupă sanguină A +, B + sau O + pentru a-și dona organul.
    * Masa corporală a donatorului nu trebuie să fie mai mică de 35.
    * Donatorul nu trebuie să fie dependent de fumat sau alcool.

    ne puteti contacta 24 de ore si va stam la dispozitie


    Spitalul Dr Mcmahon

    RăspundețiȘtergere
  52. I want to thank an awesome medical Doctor in the person of Dr Collins who has made my family and i proud in trust and urgency, he bought off one of my kidneys for his patient with awesome amount of money in dollars, i came across his email address on the internet as doctorcollins3@gmail.com published by one Michel and Lopez thanking him and telling the world on how he came to their rescue financially as a result of buying their kidneys without stress, i quickly applied via the email and i was given all the attentions i needed by Doctor in less than a week i met all the requirements, and my half money was like a dream when it came into my bank account before the transplant, i urge you to contact on Dr.Collins via; doctorcollins3@gmail.com for your financial awesomeness to come through like mine few months ago. I promised to do this when i eventually scale through.
    doctorcollins3@gmail.com

    I am MARK
    From Thailand.

    RăspundețiȘtergere
  53. Vrei să-mi vinzi rinichiul pentru bani sau vrei să cumperi un rinichi
    Numele meu este Doctor RAKSHAN SAI Sunt Nefrolog la RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Clinica noastră este specializată în Chirurgie Renală și tratăm și noi. Achiziționarea și transplantul de rinichi cu donatori corespunzători. Ne aflăm în India, Nigeria, Statele Unite, Dubai, cumpărăm rinichi pentru suma totală de
    $480.000 USD (PATRU SUTE OPZECI DE MIE de dolari) dacă sunteți interesat, nu ezitați să ne contactați prin e-mailul nostru de mai jos Spitalul nostru este specializat în chirurgie renală și ne ocupăm, de asemenea, de achiziționarea și transplantul de rinichi de la un donator viu și egal. Este nevoie doar de oameni serioși
    Plătim generos pentru donatorii de rinichi, iar banii îți pot schimba viața pentru totdeauna Contactează-ne acum pentru mai multe detalii: rakshanhealthcenter@gmail.com
    WhatsApp: +44 7429 784618
    Telegramă: +44 7429 784618
    Viber: +44 7429 784618

    RăspundețiȘtergere